We hadden een familie weekend georganiseerd omdat mijn ouders 50 jaar getrouwd waren. Het weekend hadden we gecombineerd met een neven-nichtendag zoals we die vaker organiseerden. Ik, mijn 2 broers, mijn 2 neven en als laatste mijn oudere nicht kwamen iedere 5 jaar één dag bij elkaar, vaak ook met onze echtgenotes en kinderen, om de familiebanden te onderhouden. Er waren een aantal 6- en 8 persoons huisjes gehuurd en om de boel vast een beetje in orde te maken, en ook om onze neven en nichtendag te houden, ging ik alvast een dag eerder naar de boerderij. Lekker even zonder kinderen en echtgenoot bijpraten met de mijn broers, neven en nicht. Misschien overdag een activiteit maar vooral even rustig alles voorbereiden voor het weekend.

Toen ik begin van de middag aankwam waren de meesten er al, behalve mijn iets jonger neef B. Mijn 2 broers zijn met hun 41 en 43 jaar de jongste van de club. Vervolgens komt neef B. met 45 jaar, dan ik met 46 jaar gevolgd door neef S. met 47 jaar. Onze nicht G. is de oudste met 49 jaar. Een gezellige club en we zaten al snel lekker in de tuin te kletsen met elkaar. Neef B. was boodschappen gaan doen en die kwam eind van de middag erbij. Hij was niet echt een volle neef; mijn tante was ooit opnieuw getrouwd en hij was de zoon van haar nieuwe man. Ik had hem al bijna 5 jaar niet gezien en toen hij de tuin in liep was ik nogal verrast. In mijn herinnering was hij een wat dikkige, saaie man maar dat had volgens mijn moeder alles met zijn (toenmalige) huwelijk te maken. Inmiddels wist ik wel dat hij sinds een paar jaar een nieuwe relatie had en blijkbaar had hem dat erg goed gedaan. Hij zag er goed verzorgd uit en van het dikkige was niets meer te zien. Een goede bruine kop, sportief gekleed en flink wat kilo’s afgetraind. Hij zag mijn verbazing en gaf me een dikke pakkerd op mijn wang. “Zo nicht, da’s veel te lang geleden.. je ziet er goed uit !” zei hij met een grote glimlach. Daarbij leek het even alsof zijn ogen richting mijn decolleté gingen maar misschien was dat verbeelding van mij. Het was warm die dag dus ik had een zomers topje aangetrokken. Niks spannends en ik had verder geen bijbedoelingen daarmee, maar de stof zat wel wat strak om mijn borsten. Ik ben wat klein van postuur maar wel met een goede D-cup en daardoor kijken mannen al snel “op mijn decolleté neer”. Ik mag zeggen dat ze er nog goed bijstaan voor mijn leeftijd en ik probeer ook nog steeds aandacht aan mijn lijf te geven. Ondanks twee kinderen ben ik nog prima in vorm en zegt mijn man dat ik een enorm lekkere MILF ben (maar wel zijn MILF dan..).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *